Telenor støtter ikke Danmarks Indsamlingen

Hvis du på lørdag sender din støtte til Danmark Indsamlingen via SMS, går beløbet ubeskåret til formålet. Undtagen hvis du er Telenor-kunde. Telenor står som de eneste uden for støtten.

Telenor støtter ikke Danmarks Indsamlingen

Teleselskaberne har i fællesskab udsendt en pressemeddelse om, at de eftergiver alle gebyrer i forbindelse med lørdagens Danmarks Indsamling 2011, så alle pengene går direkte til det velgørende formål.

Men Telenor har – sammen med sine underselskaber – som de eneste valgt at stå uden for.

Hvis du er kunde hos Telenor, CBB eller BiBob, og gerne vil støtte Danmarks Indsaling 2011, betaler du 3 procent af beløbet til Telenor.

De penge ryger dog ikke ned i Telenors lommer, forklarer kommunikationsmedarbejder hos Telenor, Claes Amundssen.

-“Ofte bliver vi ved større indsamlinger, der har stor medie-bevågenhed, spurgt, om vi ikke vil støtte, og eftergive gebyret. Men vi vil gerne stille indsamlingerne lige, så de har samme vilkår, uanset hvor meget mediebevågenhed der er,” siger han og fortsætter:

-“Vi har faktisk udgifter ved det her. Vi er ikke ude på at tjene penge, men vi vil heller ikke per automatik gi til indsamlingen. Vi vil hellere selv vælge, hvor vi vil støtte.”

Claes Amundssen påpeger, at Telenor i øvrigt for nyligt blandt andet har givet et tocifret million-beløb til Røde Kors og 11 millioner kroner til Pakistan efter oversvømmelserne.

Fortsættelsen i sagen

Næste kronologiske indslag i fortællingen kommer her. mobilsiden kørte videre med bolden. 13/1/2011 tunede vi igen ind på emnet med en artikel der tunede ind på Telenor skal selv betale for 10årigs WAP-forbrugKlik her og læs artiklen.. Seneste nyt om tematikken kan du finde her.