Teleselskabet 3 brager derudaf

Teleselskabet 3 har som de eneste af de fire største selskaber herhjemme, haft en stigning i kunder viser ny statistik.

Teleselskabet 3 brager derudaf

Selvom teleselskabet har fået kritik med på vejen på grund af mange nedbrud, så har de alligevel formået at hente nye kunder ind i selskabet.

Det har betydet at 3, som de eneste blandt de fire største teleselskaber, herhjemme har kunnet højne antallet af abonnementer med 21,3 procent i 2011.

Markedsandelen er heller ikke blevet mindre, og er steget med 1,5 procent fra 8,2 til 9,7. Det er sket samtidig med at de tre andre store selskaber herhjemme har set en tilbagegang, det viser nye tal fra IT- og Telestyrelsen.

Det betyder nu at 3 sammenlagt har indhentet 135.000 nye kunder og bringer sin kundedatabase op på hele 771.000 kunder.

Direktør for 3, Morten Christiansen er glad for fremgangen og udtaler. ”Telestatistikken taler sit tydelige sprog om en væksthistorie uden sidestykke i den danske telebranche. Mens de øvrige operatører taber kunder – eller kun vokser via opkøb, så kan 3 for femte år i træk præstere en organisk vækst.”

Hos teleselskabet 3 har man de mest dataivrige kunder, ifølge statistikken så bruger en gennemsnitlig 3 kunde 398 MB data månedligt i anden halvdel af 2011. Det er tre gange mere end en kunde hos det selskab, hvor forbrugerne har det næshøjeste dataforbrug.

– ”3 er det selskab, du vælger, hvis du bruger din smartphone hele tiden. Tallene viser tydeligt, at vores kunder er meget længere fremme, når det gælder om at benytte de mest avancerede databaserede tjenester på deres smartphone.” siger Morten Christiansen.

Kilde: Pressemeddelelse.