Telia-direktør forlader koncernen omgående

Telia foretager lynskifte i direktørstolen. Den nye direktør har kun kendt til sit nye job i 20 timer

Telia-direktør forlader koncernen omgående

Jesper Brøckner, direktør i Telia, er netop fratrådt sin stilling, og er med øjeblikkelig virkning ude af koncernen.

-“Jesper Brøckner har arbejdet næsten ni år for Telia i Danmark, og i den tid har Telias position bevæget sig fra at være en lille udfordrer til at blive en etableret operatør og den første til at lancere 4G på det danske marked. Men for at videreudvikle forretningen har vi nu brug for en forandring i ledelsen,” siger Håkan Dahlström, chef for mobilforretningen i TeliaSonera.

Den nye direktør, Søren Abildgaard, er dags dato tiltrådt stillingen. Han kommer direkte fra en stilling som direktør i Telias søsterselskab Call Me.

-“Jeg var overrasket og glad for at blive spurgt. Det her er min absolut drømme job. Der er intet job i hele kongeriget, som jeg hellere vil have,” siger han til Mobilsiden.dk.

Søren Abildgaards afløser på direktørposten i Call Me er endnu ikke fundet.

– “Jeg ved ikke hvem der skal være ny direktør i Call Me. Jeg har kun vist det her med Telia-jobbet i 20 timer, så jeg har ikke haft en jordisk chance for at finde min egen afløser,” forklarer Søren Abildgaard.

Søren Abildgaard, direktør Call Me pr 260111, pressefoto
Telias nye direktør fra den 26. januar 2011 hedder Søren Abildgaard. (Pressefoto)

Hør JPs interview med Jesper Brøckner her:

Flere nyheder om Telia

Emnet kunne ikke ligge dødt alt for længe. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 4/1/2011 blev sagen bragt videre med sagen; Telia vil yde bedre kundeservice – Tjek artiklen her. Du finder seneste nyt her.