Telia garanterer bedre dækning på årets Roskilde Festival

Dyrskuepladsen på årets Roskilde Festival får ekstra opmærksomhed fra Telia, der sætter flere master op til kunderne.

Telia garanterer bedre dækning på årets Roskilde Festival

Årets Roskilde Festival er lige på trapperne, og når de 80.000 gæster indtager Dyrskuepladsen med medarbejdere og frivillige, så er der fuld belastning på mobilnetværket.

Læs også: Roskilde Festival dropper betalingsarmbånd – overvejer istedet mobilen

Netop derfor oplyser Telia i en pressemeddelelse, at de opstiller tre mobile master på området og giver den midlertidige netværksforstærkning ekstra kapacitet, op til 50 procent for både 3G og 4G. Det permanente netværk i og omkring Dyrskuepladsen er desuden blevet opgraderet med hele fem nye master inden for de sidste fem måneder.

”Roskilde Festival er et af årets højdepunkter for rigtig mange mennesker, og den ugelange festival er fuld af oplevelser, man gerne vil dele med sine venner. Derfor lægger vi hvert år alle kræfter i for, at vores kunder skal kunne bruge netværket til fx at lægge kommentarer, fotos og levende billeder op på sociale medier – og ikke mindst finde hinanden blandt de 50.000 telte og seks sceneområder,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør hos Telia.

Læs også: Telenor garanterer strøm til mobilen under festivalen

Telia oplyser, at deres eksisterende 4G-netværk er udbygget med 1.800 Mhz og 2.600 Mhz, hvilket betyder, at 4G-kapaciteten er fordoblet på festivalpladsen.

Kilde: Telia