Telia gør klar til iPhone-dag

Telia planlægger at holde nat-åbent op til den 31. juli. Konkurrenterne fra Telenor og 3 har endnu ikke premiere-planerne klar.

Telia gør klar til iPhone-dag

Den 31. juli er dagen, hvor de to forhandlere Telenor og Telia begynder at sælge iPhone 3G S.

Hos Telia vil de markere dagen ved at holde nat-åbent og sælge iPhonen, så snart de må – det vil sige, når den 30. juli bliver til den 31.

Telia-butikken på strøget i København og i Århus holder åbent natten til den 31. juli og starter salget af iPhone 3G S klokken 00.01.

-“Vi er i gang med at planlægge nogle events til iPhone-arrangementet,” siger Telias kommunikationsmedarbejder Janni Mandsberg til Mobilsiden.dk.

Hun vil dog ikke løfte sløret yderligere for, hvad der kommer til at ske natten til den 31.

Telia kan have et forspring

Det lader til, at Telia dermed bliver de første i landet, der officielt kan lange iPhone 3G S over disken.

Hos Telenor har man indtil videre ikke lagt nogle planer om ‘midnatsåbent’, men de overvejer i øjeblikket, hvordan de vil markere lanceringen.

Den tredje officielle danske forhandler af iPhone 3G S – teleselskabet 3 – har endnu ikke en lanceringsdato klar, og derfor har de i sagens natur ikke planlagt deres premiere endnu.

Ifølge kommunikationschef Stine Green Paulsen kommer iPhonen hos 3 “i løbet af sommeren”.

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Siden vi publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 15/7/2009 blev sagen bragt videre med en vinkel omkring Telia rækker ud efter de små virksomheder – Læs mere her. Få også seneste nyt om temaet her.