Telia har åbnet for 4G i alle abonnementer

Nu kræver det ikke et specielt abonnement for at få adgang til det hurtige datanet 4G LTE. Telia har åbnet 4G for alle kunder.

Telia har åbnet for 4G i alle abonnementer

Køber du en enhed, tablet eller smartphone, der understøtter 4G LTE, behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt abonnementet er åbent for den lynhurtige forbindelse.

Med introduktionen af iPhone 5, der på nogle telenet i Danmark, vil kunne udnytte 4G LTE-forbindelser, åbner Telia kundernes adgang til det nye mobilnet.

– ”Vi er klar med 4G voice og 4G data på alle vores abonnementer til både eksisterende og nye kunder. Vi har indbygget 4G på vores abonnementspakker fordi vi ved at der nu kommer fart på salget af 4G-telefoner. Indenfor de kommende 4-8 uger forventer vi at lancere 2-3 nye 4G smartphones når test af telefonernes software er gennemført,” siger salgsdirektør Michael Bech fra Telia til Mobilsiden.dk.

Lavpraktisk forklaret handler det om, at enhver tablet eller mobil, der har 4G LTE muligheden i sig, kan benyttes på Telias netværk, til både tale og data, uden at man som kunde behøver bekymre sig om nyt SIM-kort eller ændringer i abonnementet.

iPhone 5 virker ikke med 4G fra salgsstart

Det er præcis ligesom der også fra alle abonnementer, hos alle teleselskaber, er adgang til 3G.

Netværket hos Telia er det første mobilnet i Danmark, der understøtter smartphones på 4G. Der kan benyttes data i den høje hastighed. Opkald føres via 3G-nettet, men skiftet sker automatisk.

Læs også:
iPhone 5 virker først med 4G til november

Mere om sagen

Siden redaktionen publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 20/9/2012 gik vi videre og publicerede en artikel der stillede skarpt på Hvilken Windows Phone 8 er din favorit?Klik her for at læse den påfølgende artikel.. Du finder seneste nyt her.