Telia løb tør for 4G-modemer

Telia har stor succes med salget af det nye hurtige mobile bredbånd 4G - Så stor, at lageret af USB-modemer slap op i januar.

Telia løb tør for 4G-modemer

Danskerne vil have mere fart på det mobile bredbånd. Derfor er salget af det nye hurtige mobile bredbånd på LTE 4G-nettet steget voldsomt. Så voldsomt, at Telia i januar løb tør for 4G-modemer.

– ”4G er blevet en stor succes for os. Det endte med, at vi her i begyndelsen af januar løb tør for USB-modemer, heldigvis dog kun kortvarigt” siger direktør i Telia Søren Abildgaard til Business.dk

Telia satser for øjeblikket stort på det nye hurtige mobile bredbånd. De var de første til at åbne 4G-nettet, som er mindst fem gange hurtigere, end det almindelige mobilnet.

Telia, der har 4G-dækning i alle større byer, indledte i slutningen af 2011 en kampagne med priser, der ligger under konkurrenten TDC.

Opfølgning af sagen

Interessen for temaet fortsatte. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 2/2/2012 blev sagen bragt videre med sagen; Telia får flere mobilkunder – Følg det videre forløb her. Seneste nyheder om Telia findes her..