Telia og Telenor opgraderer mobildækningen i Midtjylland

Telia og Telenors kunder i Odder, Vejle og Horsens vil vågne op til et opgraderet netværk på tirsdag.

Telia og Telenor opgraderer mobildækningen i Midtjylland

Fra tirsdag den 21. januar vil indbyggerne i Horsens, Vejle og Odder vågne op til et markant forbedret 3G netværk.Telia og Telenor fortsætter nemlig sammenlægningen af deres 3G infrastruktur, som forventes afsluttet i april 2014.

Telenor bedyrer at antallet af mobilmaster vil forøges i en grad som normalt vil tage 3 til 5 år at opnå. Da masterne hermed vil stå tættere, vil Telia og Telenor kunder fremover opleve færre udfald, samt forbedret browsing på deres smartphones og tablets.

Sidste mørke plet på det jyske TT-landkort hviler over Hammel, Skanderborg og Århus. Her lover Telenor at det vil lysne i uge 6 og 7 i februar.

Telenor advarer dog at nye netværk kan være mindre stabilt i dagene eller ugerne efter sammenlægningen, indtil de sidste efterjusteringer er foretaget.

Med sammenlægningen vil antallet af Telenor master vokse fra 76 til 122. Herunder kan du se hvor, og hvor mange, nye master vil stå efter sammenlægningen.

Efterfølgende om temaet

Der blev releativt hurtigt pustet nyt liv til historien. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. Allerede d. 26/11/2013 publicerede vi en opfølgning med et indlæg omkring Telenors 4G LTE mobilnet er ude af driftKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..