Telia og Telenor-sammenlægningen kommer nu til Sjælland

Sammenlægningen af Telia og Telenor netværket er så småt på vej til resten af Sjælland efter Lolland nu har fået forbedret dækning.

Telia og Telenor-sammenlægningen kommer nu til Sjælland

Teleselskaberne Telia og Telenor er i gang med et fælles historisk projekt, hvor to netværk skal blive til et. Ofte omtales det som TT-netværket.

Sammenlægningen er allerede sket flere steder, og indledende tests fra Lolland viser også lovende takter for det fintmaskede netværk. Nu er turen så småt på vej til de øvrige sjællændere.

 – TT-netværket forbedret dækning til Vestlolland

 – ”Vi er utrolig stolte af snart at kunne præsentere kunderne for hvad, der unægtelig vil blive Danmarks mest fintmaskede netværk, og alene på Lolland i området omkring Nakskov har vi fx udvidet den indendørs, geografiske dækning med 20 pct. Udover en bredere dækning vil kunderne også mærke forskel i kvaliteten af netværket – fx færre afbrudte opkald – samt mere kapacitet, hvilket giver en langt bedre oplevelse med data,” siger Heine Wieben Rasmussen, netværksspecialist i Telia.

Antallet af afbrudte opkald (dropped calls) er reduceret med 22 procent, mens der er en stigning på den indendørs dækning på 9 procent. Dette er blot nogle af de resultater der er kommet i Nakskov-området efter sammenlægningen, som Telia har oplyst i en pressemeddelelse.

Sammenlægningen af de to netværk styres af faste målinger, der skal sikre kunderne ender med det bedst mulige netværk.
 

Læs også:
 – TT-netværket dækker nu hele Lolland
 – TT-netværket dækker nu hele Nordjylland

Historien følges op

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 28/8/2013 fulgte redaktionen op med en artikel der drejer sig om Telia og Telenors net-sammenlægning: Se den store forskel her – Læs mere her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.