Telia sænker udlandspriserne

Tekua er med et samarbejde med andre EU-lande om sænkning af datapriserne.

Telia sænker udlandspriserne

At bruge mobiltelefonen i udlandet, har gennem tiderne været en rigtig dyr fornøjelse – og at bruge mobilen til data har været endnu dyrere! Nu er Telia gået ind i et samarbejde med teleselskaber fra hele Europa om billigere datatrafik.

  – "Priserne for data roaming har været høje i Europa, og mange steder for høje. Heldigvis er det lykkedes os, at samle alle de store teleselskaber og blive enige om at sænke prisen, så der nu kommer én fælles enhedspris", fortæller Anders Rendtorff, kommunikationsdirektør i Telia.

Prisen er blevet 16 kroner per megabyte, hvor den før kunne komme op på 70 kroner for samme mængde. Aftalen er gældende fra i dag, og inkluderer blandt andet TeliaSonera, Vodafone, T-Mobile, Orange, Telefonica, KPN, TIM, Swisscom, TMN, Belgacom og O2.

Forhandlinger med Rusland, Asien og Latinamerika er også i gang.

Mere om stoffet

Siden redaktionen publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 12/3/2008 gik redaktionen videre og fulgte op med et indlæg med tematikken Mobilt Bredbånd fra Telia (produkttest) – Den videre beretning kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..