Telia starter priskrig på 4G

Mobilselskabet Telia sætter nu en fast lav pris på 299 kroner på 4G-abonnement til mobilt bredbånd og underbyder dermed TDC.

Telia starter priskrig på 4G

Telia har efter en startkampagne på 4G-abonnement, hvor introduktionsprisen var 199 kroner, nu fastsat prisen til 299 kroner om måneden.

Det er 100 kroner billigere end hos konkurrenten TDC, og ifølge ComputerWorld har Telia ikke intentioner om at fastsætte prisen anderledes.

Telias direktør for mobilforretning på privatmarkedet, Christoph Nørgaard, siger til ComputerWorld, at de på den korte bane har lagt sig fast på den pris, men at der ikke er noget, der er sikkert. Han forklarer videre, at Telia lige nu ikke har nogen interesse i at prissætte produktet anderledes.

TDC har tidligere meldt ud, at de mener, at 399 kroner er den rigtige pris for produktet, og at det skal koste det, som det koster.

Det betyder, at et halvt års 4G-abonnement inklusiv oprettelse og modem koster 3092 kroner hos TDC, mens det samme produkt hos Telia fås til 1952 kroner.

Omkring tre ud af fire danskere bor i et område, hvor Telias 4G-netværk er tilrådighed. Til sammenligning dækker TDC kun 30 procent.

Læs også:
4G-testen: Hvem er bedst? TDC vs. Telia

Den videre fortælling

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. mobilsiden gik videre med historien. 9/12/2011 publicerede vi nyheden Telia lancerer 4G router og udvider dækningenKlik her for at åbne artiklen.. Tjek de seneste nyheder om emnet her.