Telia, Telenor og 3 får den nye iPhone 4

Teleselskaberne 3, Telia og Telenor bekræfter, at de alle får iPhone 4 til salg i deres butikker.

Telia, Telenor og 3 får den nye iPhone 4

Efter lanceringen af iPhone 4 mandag aften (7. juni 2010, red.), melder tre danske teleselskaber sig klar til at sælge den nye gadget.

Ved lanceringen bliver det Telia, Telenor og 3, som får iPhone 4 på hylderne.

– “Det er bestemt planen, at vi hos Telia får iPhone 4. Det vil ske på samme tidspunkt som hos de andre operatører. Jeg betragter det ikke som et problem, at vi ikke har iPhone 4 eksklusivt hos Telia, da vi stadig har fordel af, at have haft iPhone 3G som de første i landet for to år siden”, siger Jesper Brøckner , adm. direktør i Telia, til Mobilsiden.dk

Note: Efter afslutningen af denne artikel, har Telia meldt ud, at de fortsat er i dialog med Apple – og at de ikke kan sige noget mere konkret om hvornår og hvordan iPhone 4 må komme.

Telia forventer, at prisen på iPhone 4 vil ende på “nogenlunde samme niveau, som da iPhone 3GS kom på markedet”.

Da iPhone 3GS kom til Danmark den 30. juli 2009 kostede versionen med 32 GB, hos Telia, cirka 5.600 kroner i alt i bindingsperioden. 

Apple har selv oplyst, at iPhone 4 sendes ud på det danske marked i slutningen af juli måned.

 – “Jeg håber, at Apples udmelding omkring salgs-starten holder. Den præcise dato vil dog blive annonceret på et senere tidspunkt”, siger Telenors pressechef Peter Glüsing.

TDC kan ikke aktuelt kommentere på deres fremtidige planer omkring iPhone 4.

Læs mere:
– Afstemning: Skal du ha den nye iPhone 4?
– iPhone 4 kommer til Danmark til Juli
– Alt om iPhone 4
– Opdater din iPhone i juni
– Billeder: Se den nye iPhone 4
– Farmville på iPhone

Historien er ikke slut

Siden vi publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 7/5/2010 publicerede redaktionen en artikel med tematikken Telia: 3G-udbygningen stoppes ikke af 4G – Artiklen kan læses her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.