Telia: Vi giver Huawei en chance

Den kinesiske producent Huawei er netop kommet i sortimentet hos en af de store danske operatører.

Telia: Vi giver Huawei en chance

I starten af året var meldingen klar fra den kinesiske producent Huawei, de ville erobre Europa og dermed også Danmark.

Lige siden har de kæmpet for det, men i Danmark kræver det man er synlig ved operatørerne, før en producent for alvor kan slå igennem, da op mod 70 procent af mobilsalget sker via denne salgskanal.

 – Hua… hvad? Huawei – hvem er det?

Under Mobile World Congress forhørte Mobilsiden.dk sig ved de ansvarlige for indkøbene hos et par af teleselskaberne. Dengang var TDC’s indkøbschef Morten Steen Jensen også ude at sige det så spændende ud, men TDC har altså i første omgang ikke Huaweis produkter på hylderne.

Det mindre TDC-ejede selskab Telmore forhandler dog Huawei, ligesom også Onfone vil få produkter i nær fremtid.

Telia er klar

Telias salgsdirektør Michael Bech havde tilbage i slutningen af februar den mening, at vi skulle lidt længere frem, før Ascend produkterne havde interesse ved Telia-kunderne.

Og nu er Huawei altså sluppet igennem nåleøjet ved det danske teleselskab.

-”Vi har valgt, at tage Huawei i sortiment da deres seneste produkter har fået gode anmeldelser, samt vi også forventer at kunne lancere dem til en attraktiv pris,” fortæller salgsdirektør i Telia Danmark, Michael Bech, til Mobilsiden.dk.

Huawei: Glad for Telia er med ombord

Mobilsiden.dk har også været begejstret for flere af Huaweis produkter, som sammenlignet med konkurrenterne er prisstærke og giver en god brugeroplevelse. Tidligere på året lavede Mobilsiden.dk en lille brugerundersøgelse, som viste danskerne tror på den kinesiske producent.

– Danskerne tror på Huawei

Flere nyheder i sagen

Her følger vi op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden gik videre med historien. d. 1/8/2012 fulgte vi artiklen op med en sag med fokus på Huawei: Glad for Telia er med ombord – Læs den her. Tjek også seneste nyt om temaet ved at trykke her..