Telias kunder kan ikke ringe til BiBoB

Kunder hos Telia kan ikke ringe eller sms'e til BiBob kunder. Alt kommunikation blokeres når kunderne forsøger.

Telias kunder kan ikke ringe til BiBoB

Kunder hos Telia, kan hverken ringe eller sende sms til BiBob’s kunder. Årsagen er, at det nye selskabs telefonnumre, ikke er indlagt i Telias systemer.

 – "Det er uacceptabelt! Enten er det et udtryk for total rygende inkompentence eller et forsøg på at sabotere vores lancering", siger BiBobs direktør Frank Rasmussen til Mobilsiden.dk

Hos Telia bekræftes problemerne, der angiveligt skulle strande i den tekniske afdeling. Dog afvises Frank Rasmussens spekulationer om sabotage.

 – "Der er ikke tale om chikane. Men nærmere et udtryk for manglende professionalisme fra vores side. BiBob har overholdt hvad de skulle, så dem kan vi ikke klandre for noget", er meldingen fra Telias kommunikationschef Anders Monrad Rendtorff som klart anderkender Telias ansvar i sagen.

Aktuelt arbejder Telia på højtryk for at få kommunikationen mellem de to selskaber til at spille.

Debat om BiBob… Klik her!

Seneste nyt i fortællingen

Næste kronologiske historie om temaet finder du her. mobilsiden fulgte op på sagen. 8/10/2007 blev historien fulgt op med en artikel omkring Telia Sonera tillades ikke at lukke for TDC – Den videre historie om temaet finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..