Telias trumf: Fri data – 149 kroner

Telia svarer igen i kampen om datakunderne. For 149 kroner tilbydes det, som i praksis er fri data med adgang til 3G-nettet.

Telias trumf: Fri data – 149 kroner

Søndag den 11. januar 2009 markerer datoen, hvor iPhone-kunderne hos Telia igen frit kan vælge teleselskab.

Både Sonofon, 3 og TDC har søsat produkter, som måske er interessante for Telia-afhoppere. Men nu smider Telia selv trumfen på banen, der skal stoppe spekulationer om at skifte selskab.

Produktet Telia Basic Surf koster 149 kroner om måneden. Med i pakken er 10 GB data, hvilket i praksis betyder fri datatrafik.

Telia Basic Surf henvender sig til kunder, som ikke ringer og sms’er specielt meget, hvilket også ses på de øvrige priser. Samtalerne koster 79 øre pr. minut med en opkaldsafgift på 39 øre. Sms ligger på 20 øre og mms koster tre kroner. Kommer man over 10 GB datagrænsen er prisen 10 kroner pr. megabyte.

Ikke kun til iPhone

Det nye abonnement kan tegnes af alle Telias eksisterende kunder, der kan skifte fra deres nuværende abonnement, såfremt de er ude af bindingsperioden. Nye kunder kan ikke oprette abonnementet.

Ikke kun iPhone-brugerne får adgang til produktet. Alle med et stort dataforbrug kan skifte til Basic Surf.

Som på iPhone-abonnementet iOn, vil der med Basic Surf også være åben for 3G-adgang.

Læs også:
Iphone-kunder: Adios, Telia!

Sagens videre forløb

Redaktionen kunne ikke lade tematikken ligge. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. Allerede d. 8/1/2009 publicerede vi en opfølgning med en artikel der omhandler Iphone-kunder: Adios, Telia! – Historien bringes videre her. Se også seneste nyt om temaet ved at trykke her..