Telmore accepterer bøde for ulovlig telefonsalg

Telmore har accepteret at betale en bøde for ulovligt at have kontaktet kunder med tilbud om en abonnementsaftale.

Telmore accepterer bøde for ulovlig telefonsalg

Teleselskabet Telmore har accepteret at betale en bøde på 25.000 kroner, fordi selskabets medarbejdere kontaktede tidligere kunder, med tilbud om en abonnementsaftale.

Selskabet har erkendt at have ringet op til tidligere kunder, uden forudgående samtykke, som det ellers er beskrevet i Forbrugeraftaleloven.

Forbrugerombudsmanden valgte i november 2013, at indgive en politianmeldelse mod selskabet, på grund af de ulovlige salgsopkald.

Telmore accepterede en udenretslig bøde, men selskabet er lang fra de eneste, der benytter denne metode.

Telmore er desværre ikke det eneste selskab, som ringer forbrugere op uden samtykke. Det er noget, jeg ofte får henvendelser om. I år har jeg derfor særligt fokus på at sætte ind over for selskaber, der ikke respekterer forbuddet mod telefonsalg,” siger Forbrugerombudsmand Henrik Øe.

Kilde: Forbrugerombudsmanden

Mere om fortællingen

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 12/6/2014 kom der nyt i sagen med en artikel der belyste emnet Telmore satser på underholdningen – Du finder den her. Få også seneste nyt om emnet her..