Telmore klar med ADSL-bredbånd

Teleselskabet Telmore spreder nu forretningsområdet fra mobil over på internet og lancerer ADSL-bredbåndsløsninger til hjemmet.

Telmore klar med ADSL-bredbånd

Så er Telmore klar til at melde sig ind i kampen om bredbåndskunderne. Deres mål er; at sælge ADSL over det ganske land og få den samme kundetilfredshed, som de i dag, nyder godt af på mobilmarkedet.

Hvis man ønsker at få et bredbånd hos Telmore, er det intet krav, at man skal have et fastnetabonnement hos Telmore eller andetsteds. Hastighederne 2Mbit/512kbit til en pris af 199 kroner om måneden. Ønsker man en hurtigere hastighed kan man vælge mellem 5Mbit/768kbit eller 10Mbit/1Mbit, der koster henholdsvis 249 og 299 DKK om måneden.

Det er ikke den store besparelse der er hos Telmore.

For Cybercity gælder det, at månedspriserne er som hos Telmore, dog skal der betales et oprettelsesgebyr på 199 kroner.

Hvad angår TDC’s priser, er det svært at sammenligne, da hastighederne ikke er tilsvarende. Dog skal det nævnes, at man for 4Mbit/512Kbit hos TDC skal betale 259 kroner om måneden, hvor man hos Telmore og Cybercity betaler 249 kroner om måneden for 5Mbit/768kbit.

Telmore har gratis oprettelse indtil udgangen af april. Herefter koster det 199 kroner.

Mere nyt om emnet

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på artiklen. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 29/2/2008 fortsatte vi fortællingen med et indlæg omkring emnet Telmore har den bedste e-handelsite – Du læser den her. Det sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.