Telmore lancerer fri tale uden loft – næsten da

Telmore tilbyder nu et produkt, der giver ubegrænset tale i Danmark. Der er dog nogle betingelser, kunderne skal være opmærksomme på.

Telmore lancerer fri tale uden loft – næsten da

Telmore har lanceret en ny service kaldet Fri Tale, hvor kunderne kan tale ubegrænset til alle fastnet og mobilnet i Danmark.

Servicen koster 399 kr. om måneden, og der er ingen opkaldsafgift eller opkaldsforsøgsafgift.

 – “Fri Tale er en ekstra service, et tilvalg vi har skræddersyet til de af vores kunder, som har et større forbrug,” siger Telmores administrerende direktør, Allan Christiansen.

Hvis man køber en ny mobiltelefon hos Telmore med et minimumsforbrug, kan Fri Tale indgå som betaling for dette.

Fri tale uden loft – næsten da

Selv om der ikke er loft over det samlede antal af taletimer med Fri Tale, så er der alligevel nogle begrænsninger, kunderne skal være opmærksomme på.

For det første må hvert opkald ikke vare længere end en time. Derefter takseres der som normalt. Telmore oplyser til Mobilsiden.dk, at den betingelse er tilføjet for at forhindre uhensigtsmæssigt brug, hvor kunderne fx bruger telefonen som babyalarm.

Hvis man afbryder samtalen inden en time og ringer op igen, vil det imidlertid ikke koste ekstra.

Fri Tale udelukker andre services

Fri Tale gælder kun taleopkald, der foretages og modtages i Danmark. Opkald til eller fra udlandet, opkald modtaget i udlandet, videoopkald og opkald til diverse servicenumre er således ikke inkluderet i servicen.

For at kunne benytte sig af Fri Tale skal man være tilmeldt ‘Automatisk Optankning’. Det vil sige, at kunden vælger et fast beløb, som Telmore tanker op til, hver gang saldoen runder 0 kr.

Kunder kan ikke være tilmeldt ‘Telmore til Telmore’, ‘BørneBudget’ eller ‘Saldokontrol’ og samtidig abonnere på Fri Tale.

Hvis man ønsker at opsige Fri Tale igen, vil servicen gælde måneden ud.

Sidste tilføjelse til historien

Næste interessante historie om sagen kom frem. mobilsiden kunne ikke slippe historien. Allerede d. 1/7/2009 kørte vi en opfølgning med historien Sms-storm mellem TDC og Telmore kunderKlik her og læs historien.. Læs også seneste nyt om emnet ved at trykke her..