Telmore lukker som selvstændigt selskab

Telmore er fremover kun et varemærke. 150 medarbejdere flyttes til andre funktioner i TDC.

Telmore lukker som selvstændigt selskab

TDC oplyser, at de har valgt at lukke Telmore som selvstændigt selskab. I fremtiden bliver Telmore helt opslugt af TDC, skriver Børsen.

Telmore har mere end 700.000 kunder, men i fremtiden vil kun varemærket fra Telmore blive tilbage, mens de 150 ansatte flyttes til andre funktioner i TDC-koncernen.

-“Vi tager Telmore ind i en ny tid. Selskabet er i dag blevet så stort, at det ikke længere er vigtigt, at det ligger i god afstand til TDC-gruppen,” siger Anders Jensen, TDC’s direktør for privatmarkedet, til Børsen.

Telmore-kunder har benyttet TDC’s netværk, og vil derfor formentlig ikke mærke, at selskabet ikke længere vil være selvstændigt.

Teleanalytiker Poul Ernst Jensen fra Danske Market mener at TDC løber en stor risiko ved at centralisere selskaber, der førhen var helt selvstændige.

Fortsættelsen i sagen

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fulgte op på historien. 4/10/2013 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med artiklen; Telmore har telebranchens mest tilfredse kunder – Du finder artiklen her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..