TEMA: Er mobiltelefonen farlig at bruge?

Hvilke mobiler er farligst? Hvordan undgår du at blive syg? Mobilsiden.dk sætter fokus mobilens mulige farer.

TEMA: Er mobiltelefonen farlig at bruge?

Vi skriver 2009, og mobiltelefoner er hvermandseje. De efterhånden avancerede enheder bliver brugt på jobbet såvel som i det private – mange har endda fravalgt fastnettelefonen for udelukkende at benytte en mobil.

Forskerne ved, at vi bliver udsat for radiobølger, når vi bruger mobiltelefonen. Det gælder både tale og sms. Disse bølger bliver også kaldt for ‘mobilstråling’.

Videnskaben på området er dog begrænset, og det er stadig usikkert, hvorvidt mobilstrålingen er farlig for mennesker.

Mobilsiden.dk har derfor valgt at sætte fokus på de forskellige aspekter af mobilstråling. Der er nemlig forskel på, hvor meget de respektive modeller stråler.

Vores specielle mobilstråling-tema vil give nærmere information om, hvilke telefoner der stråler mest, hvilke resultater forskerne kan præsentere, og hvordan du kan beskytte dig selv imod strålingen.

TEMA: …om mobilstråling

– Forskere kender endnu ikke faren
– Sådan beskytter du dig
– Disse 20 mobiler stråler mest

Redaktionen har mere i sagen

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på historien. mobilsiden gik videre med historien. 9/2/2009 fortsatte vi fortællingen med en ny vinkel på temaet Microsoft benægter rygter om mobiltelefon – Forstættelsen i sagen kan læses her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.