The new iPad slår alle salgsrekorder

Apple er normalt ikke meget for at oplyse salgstal, men den nye iPad slår dem alle.

The new iPad slår alle salgsrekorder

The new iPad blev offentliggjort onsdag den 7. marts og sat til salg fredag den 16. marts i de første lande, og allerede nu er den blandt Apples hurtigst sælgende produkter historisk set.

The new iPad blev lanceret i hele 12 lande den 7. marts, hvilket var første gang så mange lande fik mulighed for at købe en iPad på den officielle lanceringsdag.

Men ikke desto mindre meddeler Apple nu at man har solgt tre millioner iPads på under fire dage, hvilket er det næststørste salgstal set ud fra tidligere Apple lanceringer.

Til sammenligning tog det én dag at ramme 300.000 og 80 dage at ramme tre million solgte iPad med den allerførste tablet-enhed fra Apple.

Det er kun iPhone 4S der har solgt bedre den første weekend, hvor der blev solgt 4 millioner enheder, dog var der her en del flere lande med fra starten af.

Derfor kan Philip Schiller også være tilfreds når han udtaler: -”The new iPad is a blockbuster with three million sold―the strongest iPad launch yet.”

The new iPad kan købes herhjemme fra fredag den 23. marts.

Læs mere:
The new ipad – her er den
The new ipad – med værdiløs 4G i Danmark
The new iPad VS iPad 2 – se forskellen

Opfølgning på sagen

Tematikken er fortsat aktuel. mobilsiden gik videre med historien. 16/3/2012 bragte vi en nyhedsartikel med fokus på Nu er den nye iPad på gaden – Du kan læse det videre forløb her. Se de seneste nyheder om emnet her.