Tim Cook antyder at Apple arbejder på en ny TV-løsning

I et interview på NBC News giver Apples Tim Cook det helt klare indtryk, at vi kan forvente noget nyt fra Apple på TV-fronten.

Tim Cook antyder at Apple arbejder på en ny TV-løsning

I en trailer for et interview på den amerikanske TV-station NBC News, har Apples øverste chef, Tim Cook givet det helt klare indtryk, at Apple arbejder på en ny TV-løsning.

I programmet Rock Center med værten Brian Williams siger Timn Cook:

– ”When I go into my living room and turn on the TV, I feel like I have gone backwards in time by 20 to 30 years,” Cook told Williams. “It’s an area of intense interest. I can’t say more than that.

Det er noget af en cliffhanger Tim Cook lader hænge I luften. Her er der virkelig god grobund for rygter og spekulationer.

Apple skulle angiveligt have problemer med at få de kontrakter på indhold til en kommende TV-tjeneste, som selskabet ønsker sig.

Det fulde interview sendes på NBC News torsdag.

Kilde: NBC News 

Efterfølgende nyt om sagen

Næste vinkel om emnet er også publiceret. mobilsiden kunne ikke slippe historien. Allerede d. 9/11/2012 gik redaktionen videre med en artikel omkring emnet Apple-topchefen får med riven af tidligere salgschef – Følg den videre histore her. Tjek de seneste nyheder om emnet her.