Tim Cook: Apple TV er vist ikke længere en hobby

Med en samlet indtjening på omkring 5,5 millarder kroner i 2013, er Apple-boksen til stuealteret ikke længere en hobby.

Tim Cook: Apple TV er vist ikke længere en hobby

Apple introducerede deres oprindelige Apple TV under navnet “iTV” tilbage i 2006 som en mediebox med 40 GB intern hukommelse. Et par måneder efter lanceringen var de desuden på banen med en udvidet model på hele 160 GB. 

Tim Cook antyder at Apple arbejder på en 

Boxen blev aldrig nogen kæmpe succes, og efter at Apple i 2010 var på banen med deres 2. generations Apple TV, der bød på integreret Netflix og lommevenligt design, så har de altid set det som værende et hobby-projekt.

Netflix sælger Apple TV

Tim Cook, der er CEO hos Apple, har selv tidligere brugt denne reference, men det ser ud til at være saga blot. Til Apples årlige møde med aktionærerne kunne Apple-bossen fortælle, at den samlede indtjening for Apple TV i 2013 lød på omkring 5,5 millarder kroner, da der næsten er solgt 10 millioner enheder i 2013. Det skriver MacRumors.

Nu kan du browse på dit Apple TV

“Det er lidt svært at kalde Apple TV for en hobby i disse dage” sagde Tim Cook til mødet.

Apple TV intjening illustration billede
Billede: Illustration over salg af Apple TV siden 2007.

Horace Dediu, der er historisk analytiker har lavet denne illustration, der tydeligt viser stigingen i interessen for Apple TV. Der er og har været adskillige rygter, der antyder, at Apple arbejder på en decideret tv-løsning, og vi kan da håbe, at 2014 måske byder på nye grejer fra Apple.

Kilde: MacRumors

Flere nyheder om emnet

Der blev stadig hvisket i krogene. mobilsiden fortsatte fortællingen. 28/12/2013 publicerede redaktionen sagen Tim Cook teaser for store planer i 2014 – Den videre historie kan du læse her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..