Tim Cook teaser for store planer i 2014

I en mail har Apples Tim Cook måske afsløret at Apple er klar med større skærme til iPhone og iPad.

Tim Cook teaser for store planer i 2014

Tim Cook, der er CEO for Apple, har lige før jul sendt en mail ud til alle medarbejderne. I mailen reflekterer han over det, som virksomheden har præsteret i løbet af året, og takker ved samme lejlighed medarbejderne for deres hårde indsats. Det skriver 9To5Mac.

Indholdet i mailen er i den forstand ikke mærkbart interessant, men Tim Cook afslutter med et interessant ordvalg, der nu bringer rygtemøllen i sving omkring næste års bud på iPhone og iPad. 

Det er ordene “We have a lot to look forward to in 2014, including some big plans that we think customers are going to love” der altså antyder, at store planer = store enheder = større displays. 

Meget er sket siden Steve Jobs 
Den daværende Apple-chef Steve Jobs var meget fastlåst på produkt-porteføljen som virksomheden tilbød. Han blev citeret for at sige, at en iPad Mini ville fejle, hvilket man ikke just kan sige om modellen. 

John G: iPhone 5S og 5C – Apple sælger ud af kerneværdierne 

Tim Cook valgte altså en ny retning for iPad, og alle rygter tyder på, at der nu også kommer en større model af den populære tablet.

Apple iPad: 12 tommer iPad med 4K klar i 2014

Indtil videre har Apple forøget skærmstørrelsen til 4” på deres iPhone med kerneværdien fastholdt på, at iPhone stadig skal kunne betjenes med én hånd, men fakta er, at Apple mister kunderne som bare vil have en større skærm til deres indhold. 

Dermed vil det også være sandsynligt, at Apple nu bøjer sig for efterspørgslen, som med lanceringen af iPad Mini, og tilbyder den populære smartphone med større skærm, der kan forhindre kunder i at søge til konkurrenternes alternativer. 

Analytiker: iPhone 6 vil få 6 tommer skærm

Tim Cooks ordvalg kan naturligvis også blot referere til et kommende smart-ur eller måske den berygtede efterfølger til Apple TV, der for alvor kan revolutionere måden vi ser tv på. 

Intet er sikkert, men hvad håber du at Tim Cooks “Big plans” refererer til? 

Kilde: 9To5Mac

Redaktionen har mere til historien

Der blev pustet nyt liv i tematikken. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. Efterfølgende d. 23/12/2013 publicerede vi nyheden Nu kan du browse på dit Apple TV – Den videre historie om temaet finder du her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..