To millioner har købt en iPad

Apples iPad har nået en ny milepæl og er blevet solgt i to millioner eksemplarer.

To millioner har købt en iPad

To millioner solgte eksemplarer på mindre end to måneder. Sådan lyder de nyeste iPad-salgstal, som Apple har offentliggjort.

– ”Kunder over hele verden oplever iPad’ens magi, og de ser ud til at elske den lige så meget, som vi gør,” siger Apple-topchef Steve Jobs i en pressemeddelelse.

Der er dog stadig mange iPad-hungrende gadget-fans, som endnu ikke har fået mulighed for at få fingre i et eksemplar af Apples tavle-computer.

I øjeblikket er iPad’en kun blevet officielt lanceret i ti lande, og mange steder i USA melder butikkerne om udsolgt og lange ventelister. I løbet af juli vil Apples nyeste gadget finde vej til yderligere ni lande – dog ikke Danmark.

– ”Vi sætter pris på deres (kundernes, red.) tålmodighed, og arbejder hårdt på at bygge nok iPads til alle,” lyder det fra Steve Jobs.

Det tog mindre end en måned at sælge én million iPad-eksemplarer.

Videre nyt om iPad

Fortællingen gik ikke bort med denne historie. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 28/5/2010 blev sagen bragt videre med et indlæg omkring emnet iPad-naviation fra CoPilot kommer til Europa – Den videre beretning kan læses her. Tjek de seneste nyheder om emnet her.