Top 10 mobiler i august

Her er de mest søgte mobiler på Mobilpriser.dk i august måned.

Top 10 mobiler i august

Mobilsiden.dk’s søgetjeneste Mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på Mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 mobiler i juli

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i august 2017:

Top10 august
Foto: Mobilsiden.dk

Apples mindste iPhones er igen at finde i den absolutte top, hvor iPhone 7 løber med størstedelen af søgningerne. Apples mindre iPhone SE skal dog ikke føle sig for sikker på andenpladsen, for Huaweis prisvenlige P10 Lite telefon er uhyre tæt på.

Huaweis er godt repræsenteret i den øvrige top 10, med en hitparadeplacering til både P10 og P9 Lite. Dermed har producenten tre telefonen i top 10 mod kun to for Samsung. Det er første gang det sker.

Anden bemærkelsesværdige placering er OnePlus fortsatte sjetteplads i top 10 listen.

Opdatering:

Fortællingen sluttede absolut ikke her. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 1/9/2017 tunede vi igen ind på emnet med nyheden om Disse mobiler kommer i september – Læs videre her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..