Top 10 mobiler i august måned

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i august måned

Top 10 mobiler i august måned

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser, men også over hvilke telefoner, der er mest eftertragtede, i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, derfor kan der optræde enheder på listen som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i august 2014:

Samsung topmobil, Galaxy S5, så længe ud til at fravriste topplaceringen fra Apples iPhone 5S. Et ryk i Apple-salget sidst på måneden gjorde at iPhone 5S igen kan placere sig i toppen af mobilranglisten, et mulehår foran Samsungs topsællert.

På tredjepladsen er Sonys satsning på et kompakt flagskib, Xperia Z1 Compact, stadigt med i fronten, langt foran de større Z2 og Z1, på henholdsvis 7. og 21. pladserne.

Se også: Sony Xperia Z1 Compact anmeldelse: Muskelmobil i kompaktklassen [TEST]

Samsungs øvrige telefoner i S-serien hitter også og indtager 3 yderlige pladser i top 10. Galaxy S4, S5 mini og S4 mini lander på henholdsvis fjerde-, femte- og sjettepladsen.

På de lidt lavere pladseringer rykker Nokia Lumia 930 ind i top 10, sammen med Sonys og HTC’s topmobiler: Z2 og One (M8). Apple efterhånden historiske iPhone 4S formår at finde en plads i hitparaden, næsten 3 år efter lanceringen, og skubber bare 3 måneder gamle LG G3 ned på elvtepladsen.

Læs også: Nokia Lumia 930 anmeldelse – Smuk svanesang for Nokias æra [TEST]

Seneste nyt

Redaktionen følger op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden fulgte op på sagen. 31/8/2014 publicerede vi artiklen om Overblik: Store Apple nyheder, en stribe smartwatches på vej og test af Microsoft Surface Pro 3 – Følg det videre forløb her. Seneste nyheder om iPhone finder du her..