Top 10 mobiler i januar

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i januar måned

Top 10 mobiler i januar

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 20 – Her er de mest populære mobiler i 2015

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i januar 2016:

iPhone-trio igen i toppen

Det er igen Apples telefoner der sætter sig på podiet med første-, anden- og tredjepladsen til henholdsvis iPhone 6S, iPhone 6 og iPhone 5S. Derefter er det de to Samsung S6-modeller der runder top 5 af.

Sonys kompakte flagskib, Xperia Z5 daler ned til en sjetteplads, mens resten af hitparaden befolkes af stormobiler fra Apple, Samsung og Huawei.

For Samsung S6 Edge + og Huawei Google Nexus 6P er den bedste placering nogensinde.

Se også: Undersøgelse: så meget dominerer Apple i Danmark

Seneste nyt om emnet

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden fulgte op på historien. 28/1/2016 fulgte redaktionen op med artiklen; Apple tilbagekalder opladere i Danmark: Kan give stød – Følg det videre forløb her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..