Top 10 mobiler i juni

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i juni måned

Top 10 mobiler i juni

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver samtidig et indblik i hvilke telefoner der er mest eftertragtede, i den forgående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 mobiler i maj

Herunder kan du se hvilke telefoner der hittede i juni 2015:

top 10 juni

Der er igen Apple der indtager de to første pladser med deres iPhone 6 og iPhone 5s der tegner sig for henholdsvis 16,1 og 8,5 procent af søgningerne.

Derefter er Samsungs to S6 flagskibe godt repræsenterede og tegner sig tilsammen en ud af otte søgeresultater.

Sonys kompakte flagskib Z3 Compact overhaler denne gang Apples iPhone 6 Plus phablet, mens Sonys nyeste flagskib Xperia Z3+ rykker ind på syvendeplads.

Resten af hitparaden rundes af Samsung Galaxy Alpha og S5, mens Microsofts Lumia 640 stryger ind på en niendeplads, som den eneste budgetmobil blandt top 10’en.

Efterfølgende nyt om temaet

Vi følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 29/6/2015 fulgte redaktionen op med en sag med fokus på Sådan nulstiller og gendanner du din telefon [TIP] – Du kan læse det videre forløb her. Se også seneste nyt om tematikken her..