Top 10 mobiler i juni

Her er månedens mest efterspurgte telefoner hos mobilpriser.dk

Top 10 mobiler i juni

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der har været mest eftertragtede i den foregående måned.

Bemærk, at listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Se også: Top 10 smartphones i maj

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i juni 2017:

Top 10 juni
Foto: Mobilsiden.dk

Nokia 3310 hitter fortsat

Der er fortsat Apples mindre iPhones fra de seneste to år der hitter, med et podie der udelukkende består af iPhone 7, iPhone SE samt iPhone 6S på henholdsvis 1., 2. og 3. pladsen.

Derefter afrundes top 5 af Samsung 2017 topmobil, Galaxy S8, mens Nokias overraskelse, den nyfortolkede Nokia 3310 rykker en plads op i forhold til forrige måned.

Derefter er det aldrende, men fortsat populære modeller fra Samsung og Apple der følger trop i form af Galaxy S7, S7 Edge samt iPhone 6.

Top 10 listen afsluttes af Huaweis prisstærke lite-varianter af P9 og P10 designtelefonerne.

Læs også:  Vi har testet den nye Nokia 3310 (2017)

Videre om temaet

Temaet er stadig aktuelt. mobilsiden gik videre med sagen. 4/7/2017 var der nyt om emnet i et indlæg omkring emnet Fingeraftrykslæsere i skærmen har problemer med hastigheden – Den videre historie kan du læse her. Seneste nyheder om iPhone finder du her..