Top 10 smartphones i juli

Her er månedens mest efterspurgte mobiltelefoner på mobilpriser.dk

Top 10 smartphones i juli

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Vær opmærksom på, at listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i juli 2016:

Top 10 juli 2016
Foto: Mobilsiden.dk

Igen er det Apples mindste og billigste iPhone, den fikse iPhone SE, der løber med de fleste søgninger denne måned.

Dominansen er dog ikke nær så stor som i juni måned med både iPhone 6S, Samsung Galaxy S7 edge og Galaxy S7 der haler ind på henholdsvis 2., 3. og 4. pladsen.

Længere nede i feltet er månedens højdespringer, LGs Nexus 5X, som for første gang befinder sig i top 5 – en rekord for både LG og Google på mobilpriser.dk.

6., 7. og 8. pladsen regeres af de mindre smartphones med Samsung Galaxy A3 (2016), Apples iPhone 5S samt Sonys Z5 Compact.

Slutteligt runder Apple hitparaden af med iPhone 6 og 6s Plus.

Mere om iPhone

Redaktionen kunne ikke lade tematikken ligge. mobilsiden gik et skridt videre. 15/7/2016 publicerede redaktionen en artikel der stillede skarpt på Sådan ser den nødvendige jack-adapter ud til Moto Z – Følg den videre udvikling her. Læs også seneste nyt om temaet her..