Top 10 smartphones i marts

Disse telefoner er de mest søgte på mobilpriser.dk i marts måned

Top 10 smartphones i marts

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Læs også: Top 10 mobiler i februar

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i marts 2016:

top 10 marts 2016
Foto: Mobilpriser.dk

Lanceringen af Samsung nye S7-smartphones sætter sit tydelige spor i toppen af søgningerne.

Det er fortsat Apples iPhone 6S der er i front, men for første gang nogensinde har Samsung to telefoner på henholdsvis anden og tredjepladsen. Samtidig er det første gang, at en mobil i phabletstørrelse befinder sig på andenpladsen i hitparaden.

Apples aldrende iPhone 6 og 5S må derfor se sig puffet ned på fjerde- og femtepladsen, mens Apple 6S Plus phablet er langt efter S7 Edge på en sjetteplads.

Samsungs to afgående toptelefoner S6 og S6 Edge, må tilgengæld se sig selv ryge ned på henholdsvis ottende- og tiendepladsen, mens Sony Xperia Z5 Compact og LG Nexus 5X indtager syvende og niende pladserne.

Læs også: Forudbestillinger af Samsung Galaxy S7 og S7 edge er rekordhøjt

Sidste nyt om Apple

Flere forhold har spillet ind siden vi bragte denne artikel. mobilsiden gik videre med historien. 4/4/2016 fortsatte vi fortællingen med en artikel der belyste emnet Oversigt: iPhone SE første tests, Ny Windows 10 og OnePlus 3 – Tjek artiklen her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..