Top 10 smartphones i marts

Her er månedens mest efterspurgte smartphones på mobilpriser.dk

Top 10 smartphones i marts

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der blev mest eftertragtede i den foregående måned.

Bemærk, at listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Se også: Top 10 smartphones i februar

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i marts 2017:

Top 10 marts
Foto: Mobilsiden.dk

Succesmåned for Huawei og Apple

Efter en fin placering for Samsungs telefoner i forrige måned, genindtager Apple den danske mobiltrone ved at placer iPhone SE, iPhone 7 og iPhone 6s på de tre øverste podiepladser, mens Samsung S7 Edge puffes ned til fjerdepladsen.

Huawei nye stjernetelefon, P10, stryger til gengæld på en femteplads – den bedste placering nogensinde for mobilproducenten. 

Denne måned er lutter gode nyheder for den kinesiske producent, som kan mønstre tre produkter i top 10’en: Huawei P10, P9 Lite samt Mate 9 Pro – igen det bedste nogensinde for selskabet.

Den øvrige top 10 afrundes af Samsung S7 og Apples aldrende iPhone 6 på en respektiv 7. og 10. plads.

Læs også:  Huawei Mate 9 – det er stort det her [TEST]

Mere om fortællingen

Siden vi publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 14/3/2017 tunede vi igen ind på emnet med artiklen; Android Wear 2.0 ude: Se hvornår dit smartwatch får det – Læs den her. Seneste nyt om temaet finder her.