Top 10 smartphones i oktober

Her er månedens mest efterspurgte smartphones på mobilpriser.dk

Top 10 smartphones i oktober

Mobilsiden.dks søgetjeneste mobilpriser.dk giver et overblik over de bedste priser på mobiltelefoner lige nu. De tusindvis af søgninger giver et indblik i, hvilke telefoner der er mest eftertragtede i den foregående måned.

Vær opmærksom på, at listen er baseret på antallet af søgninger på mobilpriser.dk, og derfor kan der optræde enheder på listen, som ikke findes i handlen endnu, men hvor forsalget er startet.

Se også top 10 for september måned.

Herunder kan du se, hvilke telefoner der hittede i oktober 2016:

top 10 oktober
Foto: Mobilpriser.dk

iPhone SE fortsat i front

fortsat den fikse og prisvenlige iPhone SE der er den foretrukne blandt mobilkøberne. Med 12,3 procent af søgningerne, placerer den sig et mulehår foran storebror iPhone 7.

Samsung Galaxy S7 Edge er fortsat på sin plads i top 3, mens lillebror Samsung S7 puffes ned af ranglisten af både iPhone 7 Plus og iPhone 6S.

Se også: Sammenligning: Se forskellen mellem iPhone 7 og iPhone 6s

Blandt top 10’ens øvrige deltagere finder man for første gang to af Huaweis smartphones, den stilfulde P9’er samt Nexus 6P som er udviklet i samarbejde med Google.

På hitparadens to sidste pladser er sidste års Samsung topmobil, Galaxy S6 og den nu tre år gamle iPhone 5S.

Mere om temaet

Som i alle gode eventyr fortsatte historien. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 26/10/2016 fulgte redaktionen op med sagen; Apples årsomsætning falder for første gang i 15 år – Den videre beretning kan læses her. Seneste nyt om tematikken kan du finde her.