Trådløs router med alt i mobilnetværk

Ny trådløs WLAN-router kan skifte til 3G, HSDPA, EDGE, GSM eller GPRS, hvis ADSL-linjen midlertidigt går ned.

Trådløs router med alt i mobilnetværk

Her er routeren til dem, som SKAL være online!

…og det virker egentlig meget simpelt. Denne ADSL2+ trådløse router kommer standard med en 3G back-up-forbindelse, som automatisk starter, hvis landlinjen pludselig er ude af drift. Skiftet tilbage er selvfølgelig automatisk.

Billion Electrics BiPAC 7300GX-router kan køre via ADSL, GSM, HSDPA, UMTS, EDGE og GPRS som internetforbindelse.

 – "Både som privat og i virksomhederne har man nu mulighed for ‘failover’ som automatisk sikre forbindelse til internettet, hvis den faste kobberlinje skulle blive ustabil eller brudt", siger Christian Jensen, der er General Manager i Billion, til Mobilsiden.dk

Routeren kommer desuden med et 12V strømstik til bilen, så den også kan bruges under transport. Den kan også bruges i sommerhuset eller andre steder, hvor man har brug for at dele en internetforbindelse.

 – "Billion Nordic taler i dag med flere forskellige parter, om at benytte BiPac 7300GX løsning til at sikre deres kunder og medarbejdere bredbånd, mens de transporteres fra A-B eller hvor de ikke på anden måde ikke har en fastnetlinje tilgængelig. En sådan løsning skal laves i samarbejde med en teleudbyder", slutter Christian Jensen. 

Billion Electric-router kommer på markedet i Danmark i oktober. Prisen er omkring 1500 kroner inkl. moms.

Det sidste nye om emnet

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 22/8/2005 gik redaktionen videre og fulgte op med artiklen; NFC bliver morgendagens interaktive teknologi til mobilen – Næste artikel om temaet finder du her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.