TV 2 News på vej med TV-app

En applikation, der gør det muligt at se TV 2 News på mobiltelefonen, ser snart dagens lys.

TV 2 News på vej med TV-app

En ny applikation, hvor man kan se nyhederne fra TV 2 News døgnet rundt på mobilen, er snart på vej. Det skriver TV 2 News på deres Facebook fangruppe.

Applikationen vil i første omgang kun blive tilgængelig for iPhone-brugere. Årsagen er, at Apple programbutik, AppStore, giver mulighed for at opkræve betaling fra brugerne.

 – “…vi er dog også en del af en virksomhed, der skal tjene penge, da vi får lige præcis 0 kr. i licens, og da App Storen pt. er eneste reelle muighed for kommerciel indtjening på det voksende mobilmarked, er det naturligvis meget interessant for os”, lyder det fra TV 2 News i et svar til brugerne på, hvorfor applikationen kommer specielt til iPhone.

Dog har TV 2 News ikke afskrevet andre mobilplatforme i deres fremtidige udvikling.

 – “…blot fordi der kommer en app til iPhone, betyder det jo ikke nødvendigvis, at der ikke kommer apps til andre platforme også”, lyder det fra nyhedskanalen.

Den præcise dato og pris for TV-applikationen til iPhone offentliggøres på et senere tidspunkt.

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Emnet fik sin fortsættelse. mobilsiden har bragt sagen videre. 14/6/2010 gik vi videre med nyheden; Vi er røde, vi er hvide! – Historien kan læses her. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..