TV2 PLAY er nu ude som app på Apple TV

Streamingtjenesten TV2 PLAY er nu tilgængelig som en app på det nye Apple T, som serverer tv-stationens mange kanaler og programmer i et simpelt design.

TV2 PLAY er nu ude som app på Apple TV

iPhonear du adgang til TV2s store bibliotek af dramaserier, dansk comedy, sport, dokumentar, underholdning og nyheder via det nye Apple TV, der blev lanceret sidste år.

Tilbage i november måned kunne TV2 melde ud, at man arbejdede på en app til det nye 4. generations Apple TV, og nu er den altså udgivet i Apple TV’s egen App Store.

Det betyder, at du kan se al indhold fra TV2 på et hvilket som helst tv uden et tv-abonnement, så længe du har koblet et Apple TV op på det.

Læs også: Apple TV 4 – Portalen til endeløs underholdning [TEST]

“Vi har udviklet app’en med fokus på at understøtte storskærmsoplevelsen med simpel og tydelig navigation og mulighed for at skifte mellem TV 2s kanaler under live-sening på en hurtig og enkel måde. Det forventer vi, at mange vil sætte pris på, da vores erfaring med smart-tv er, at når streaming flytter til den store skærm, så stiger live-seningen,” fortæller TV 2s platformschef, Bo Bergstedt.

Ud over at TV2 PLAY giver nem adgang til TV2s mange kanaler og store arkiv med denne dedikerede app til det nye Apple TV, virker streamingtjenesten nu også med ældre Apple TV (1., 2. og 3. generation) med visse begrænsninger af rettighedsmæssige årsager. Her skal du i stedet bruge AirPlay-teknologien i iOS-appen for at spejle indholdet over til Apple TV. Har du en Android-enhed, finder du i stedet et ‘Cast’-ikon i appen til at caste indholdet til en Chromecast-dongle i dit tv.

Læs også: TV2 Play understøtter nu Chromecast

TV2 PLAY tilbyder tre slags abonnementer: On demand med serier, film og udsendelser for 59 kr./md., alle live-kanaler for 99 kr./md. eller begge dele for 129 kr./md.

Mere om temaet

Siden redaktionen publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 13/7/2016 blev historien fulgt op med en artikel om Undersøgelse: Folk er er vilde med deres Apple Watch – Klik her. Få også seneste nyt om sagen ved at trykke her..