Ugen der gik: artikler bør du læse

Vi er nået til weekenden, og har det været en travl uge, kan du her få ti artikler, som du bestemt burde læse.

Ugen der gik: artikler bør du læse

Vi er ved at nærme os den sidste uge inden Mobile World Congress i Barcelona, og flere og flere rygter og spekulationer begynder at nå overfladen. Samtidig er mange selskaber i krise, og imens kæmper forbrugerne for et gennemskueligt marked. Her er ti artikler fra ugen der gik, som kan opdatere dig om mobilmarkedet.

Tip: Sådan beskyttes dine billeder og sms’er på mobilen: Mobilen er en personlig ejendom, og der kan være mange fortrolige oplysninger på den. I denne artikel kan du læse hvordan, de kan beskyttes.

Rygte: Samsung med 12 megapixels til MWC: Et stort rygte denne uge er fra Samsung, som eftersigende vil præsentere en 12-megapixels kameratelefon til Mobile World Congress.

Mobilt bredbånd bliver endnu billigere: Oister er noget af det billigste mobile bredbånd på markedet, men lavprisselskabet har besluttet at blive endnu billigere.

Undgå kæmpe mobilregning efter vinterferien: En anden ting der nærmer sig – eller for nogen er afsluttet, er vinterferien. Her kan du læse hvordan man undgår at mobilregningen overrasker efter ferien.

Oister mobilt bredbånd (produkttest): Mobilsiden.dk har også testet Oisters lavprisløsning til mobilt bredbånd, og vi er generelt tilfredse.

Sådan lukker du for dyre tjenester: Selvom man passer på, kan mobilregningen stadig nå uanede højder. Her kan du læse hvordan man undgår at blive negativt overrasket.

Toshiba med 4,1″ skærm og 1 GHz processor: Som sagt nærmer vi os Mobile World Congress, og Toshiba har allerede taget forskud på glæderne. De kommer med en smartphone med en imponerende 4,1″ touchscreen og 1 GHz processor.

Sonofons nye abonnement under lup: Sonofon har præsenteret et nyt abonnement, der skal få de mindre virksomheder til at droppe fastnettelefonen. Mobilsiden.dk har sat det under lup.

Telia opkræver for meget for iPhone-abonnement: Et andet abonnement er Telias iOn, og der er nogle kunder kommet i problemer med overbetaling. Telia har dog fundet en løsning.

TDC vil lokke med mobil-pakkeløsninger: TDC vil ikke fokusere på enkeltstående abonnementer. I stedet vil Danmarks største teleselskab fokusere på, at lave pakkeløsninger til kunderne.