Ugens rygter: Årets sidste rygter

Mobilsiden.dk har som altid samlet alle ugens rygter, hvor både Nokia, Sony Ericsson, Microsoft, Palm m.m. er repræsenteret.

Ugens rygter: Årets sidste rygter

Da ugens rygter holder ferie ved jul og nytår, er vi nået til årets sidste rygte-opsamling. Men så er der til gengæld også meget, at komme efter.

 – Sony Ericsson og Android har været et stort samtaleemne. De reelle facts er dog, at det ikke vides, hvornår producenten vil komme med Android-baserede telefoner. Det er til gengæld sikkert, at den første bliver i den dyre klasse.

 – Microsoft vil ikke vise nogen Zune-mobil frem til CES-messen i næste måned. Men de afviser hverken projektet “Pink” eller, at de vil komme med en smartphone.

 – Nokia har fremvist et nyt koncept med en stor roterende widescreen. Det ser umiddelbart rigtig fedt ud, men hvorvidt det bliver til noget konkret er uvidst.

 – Firefox er forhåbentligt klar til S60-smartphones i 2009. Det bliver nok ikke i begyndelsen af året.

 – Nokia vil bruge en ny produktionsstruktur for deres mobiltelefoner. Det kan sænke omkostningerne med 99 procent og produktionstiden med to tredjedele.

 – Asus kommer snart med verdens hurtigste smartphone – men så hurtig er den heller ikke. Den er nemlig gået ned fra 800 MHz til 528 MHz, og det er der ikke nogen rekord i.

 – Nokia N96 kunne blive den næste telefon i Storbritannien med den gratis musiktjeneste Comes with Music. Det vides ikke, hvornår tjenesten kommer til Danmark.

 – Palm kommer med et helt nyt mobilt styresystem i stedet for Palm OS. Det bliver præsenteret til CES i næste måned, og mon ikke også der dukker en smartphone op med styresystemet?

 – Nokia satte gang i rygter om flere touchscreen-telefoner, da de viste konceptbilleder til et officielt arrangement. De er nu slået i gulvet, da Nokia holder fast i, at der udelukkende var tale om et visuelt koncept.

Det var alt fra denne uge – og fra hele året. Ugens rygter er som sagt tilbage igen i januar.

Mere til nyheden

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek seneste nyt om temaet. mobilsiden fortsatte fortællingen. 17/12/2008 var der nyt om emnet i en artikel der tunede ind på Du får måske en GPS i julegave – Den videre beretning kan læses her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..