Ugens rygter: En stormfuld uge

Der var gang i rygterne sidste uge, hvor både HTC, Sony Ericsson, Motorola, Nokia, Microsoft, Huawei, Palm, Sony og Apple var repræsenteret.

Ugens rygter: En stormfuld uge

Som Mobilsiden.dk fortalte i fredags, har vi rykket “Ugens rygter” til mandag i stedet for fredag. Det betyder at mandagens rygter vil være fra ugen før. Og hvilken uge det har været.

 – HTC-rygterne startede hårdt ud, da Financial Times skrev, at HTC meget vel kunne være kommende køber af Motorolas mobilafdeling.

 – HTC skulle samtidig være leverandør af den næste Android-mobil G2. Den skulle gå under kodenavnet Sapphire, som vi tidligere har set, da HTC’s 2009-portefølje blev afsløret.

 – Huawei er en anden producent, der har travlt med Android. De har indrømmet, at de vil fremvise en Android-smartphone til Mobile World Congress (MWC) i februar.

 – Apple har dog ikke ville bekræfte nogen iPhone Nano – de har tværtimod benægtet rygterne.

 – Windows Mobile 6.5 ser i mellemtiden ud til, at være helt sikkert. Ifølge rygter vil det blive præsenteret til MWC, og den første smartphone med styresystemet vil komme i trejde kvartal.

 – Palm vil også være med til MWC, hvor de vil præsentere en GSM-udgave af deres nye Pre.

 – Nokia har også travlt med forberedelserne til MWC. Det første rygte handler om 5730 XpressMusic, som skal være den næste musikmobil fra Nokia.

 – E75 og E77 kunne også være bud på smartphones til MWC.

 – Sony Ericsson nåede også med i ugens rygter, da spekulationer om en W395 startede. Det skulle være en billig Walkman-model, som dog har et par gode features.

 – Sony der i mod har sørget for, at Sony Ericsson ikke vil komme med en Playstation-mobil.

 – Sony Ericsson står også for det nyeste rygte, C903 – den vil der komme mere info om senere i dag.

Emnet er ikke færdigdebatteret

Fortællingen gik ikke bort med denne historie. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 22/1/2009 havde vi dette at sige med en ny vinkling på emnet Update på aktuelle rygter – Følg det videre forløb her. Se også seneste nyt om emnet her.