Ugens rygter: iPhone, 20 megapixels, Nokia m.m.

I en uge med mobilspil, må vi ikke glemme ugens rygter, der blandt andet tæller Nokia, Apple og mange flere.

Ugens rygter: iPhone, 20 megapixels, Nokia m.m.

Ugen har været fyldt med mobilspil, og rygtemarkedet er samtidig gået i lidt standby. Det forhindrer dog ikke i spekulationer om Nokia, Sony Ericsson, Apple, fremtidens kameraer og meget mere. Vi starter dog på den negative side.

 – 2009 bliver ifølge analytikere ikke et godt mobilår. De spår nedgang i mobilbranchen, hvilket kan give flere problemer for f.eks. Motorola og Sony Ericsson.

 – Apple oplever tilsyneladende også problemer på grund af finanskrisen. Det spekuleres nemlig i, at Apple har nedskåret kraftigt i iPhone-produktionen.

 – Rika har længe været en samtaleemne for Sony Ericsson-interesserede. Rika er nu officielt præsenteret som Sony Ericsson W705.

– Samsung planlægger i stedet lanceringer af en række topmodeller i første kvartal 2009. Den koreanske producent har netop også overtaget førstepladsen i USA.

 – Det er nu meget tæt på sikkert, at 3 vil sælge INQ-telefoner i fremtiden. Her bliver fokus på sociale netværk, så som Facebook.

 – Ericsson har store planer for fremtiden. Som afslutning på ugen, lyder det, at de planlægger 20 megapixels mobilkameraer, som kan optage i Full HD, om fire år.

Husk at følg med i næste uge på Mobilsiden.dk, hvor vi som sædvanlig dækker alt hvad der er at dække i mobilverdenen.

Fortsættelse:

Temaet er stadig relevant. mobilsiden kørte videre med bolden. 3/10/2008 fulgte vi op med et indlæg omkring Lyttede Telia til iPhone-brugerne? – Du finder den her. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.