Ugens rygter: LG holder fast i 12 megapixels

LG vil præsentere kameratelefon med 12 megapixels i 2009, og selvom Motorola ikke var til MWC, er der stadig et par mobiler på vej.

Ugens rygter: LG holder fast i 12 megapixels

Sidste uge blev ugens rygter aflyst på grund af Mobile World Congress, og selvom man skulle tro, at alle rygter var blevet af- eller bekræftet i MWC-ugen, så fortsætter spekulationerne.

 – Motorola var ikke ligefrem aktive til Mobile World Congress, men der er måske alligevel en spændende mobil på vej. Det kunne være en Windows Mobile 6.5-baseret touchscreen-smartphone, som ikke har fået navn endnu. Der er dog både billeder og specifikationer, som foreslår fem-megapixels kamera fra Kodak, TV-out og altså en stor touchscreen.

 – Motorola kunne også være på vej med en genoplivning af RAZR-serien. Der er i hvert fald dukket billeder op af en telefon, som enten vil hedde Ruby VE1 eller RAZR3. Denne har blandt andet Symbian UIQ, fem-megapixels kamera, GPS, trådløst netværk og 3G.

 – LG præsenterede godt nok ikke en kameramobil med 12 megapixels til MWC, men du forlyder det, at producenten har planer om 12 megapixels i 2009. Det kommer efter en udmelding fra LG’s marketingschef.

 – Google står for ugens sidste rygte – eller nærmere ugens sidste mærkværdighed. Flere medier har nemlig spekuleret i, at Google fremviste en T-Mobile-branded HTC Magic til deres pressemøde sidste uge. Det er til trods for, at HTC Magic kun kommer til Vodafone.