Ultrapak: strøm til hele dagen på en halv time

Du skal ud af døren og mobilen er løbet tør for strøm. Her kan Ultrapaks mobilopladere redde dagen.

Ultrapak: strøm til hele dagen på en halv time

Du kender det sikkert. Den mobile kompagnon blev ikke opladet natten over, og i morgentravlheden er tiden knap. En mobiloplader er ofte løsningen, og så alligevel ikke, for man glemmer mindst lige så ofte at hælde juice på.

Til de glemsomme har Californiske uNu udviklet en smart løsning: Ultrapak. Den ligner generiske mobilladere til forveksling, men brillerer ved at være op til 8 gange hurtigere om at fylde tanken op.

Ultrapak kommer i to størrelser: lille og stor, kaldet Ultrapak Go og Ultrapak Tour.

RugGear Power Bank – mindre strøm, flere tæsk [TEST]

Ultrapak Go har 3.000 mAh at arbejde med, omtrent nok til at oplade en tømt iPhone to gange. Den er let at have med sig for den fylder bare 100x52x17mm og vejer 127 gram. Udover at være lille er den altså også vågen: den kan race fra 0% til 100% på en halv time.

Storebroreren, Ultrapak Tour, fylder mere med sine 136x71x17,5mm og 281 gram. Kapaciteten er nu oppe på 10.000 mAh – nok til at toppe både en iPad Air og en iPhone op. Til formålet er Ultrapak Tour udstyret med to USB-porte, så både tablet og telefon kan få strøm samtidigt. En fuld opladning tager halvanden time.

Hemmeligheden bag lynopladningen er den forvoksede lader der medfølger. Den leverer 31W til Ultrapak’en – omtrent seks gange mere end sædvanlige ladere. Samtidigt er batterierne i Ultrapaks tunet til at kunne klare den kraftigere strøm. Det er en lignende teknologi som OPPO anvender i deres topmobiler.

UNU Ultrapack kan forudbestilles her og vil være leveringsklar i slutningen af august. Ultrapak Go koster 59$ mens Ultrapak Tour ligger på 99$.

Gennembrud: Ny teknologi vil firedoble batteriers kapacitet