Undersøgelse: iPhone-ejere er de klogeste

Online test har påvist, at Apples iPhone brugere er mere intelligente end andre smartphone-ejere.

Undersøgelse: iPhone-ejere er de klogeste

Undersøgelser kan både være med at skabe forvirring, bringe klarhed og danne overblik. Men nogle gange kan man også undre sig over, hvorfor resultatet dog er faldet ud som det er, og det må dagens bud være tydelig eksempel på. 

Der er ingen tvivl om, at din smartphone siger en hel del om hvem du er. Det er dog nok kun de mere hardcore mobil-entusiaster, der vil påstå, at de er klogere end andre smartphone-brugere på konkurrerende platforme. 

Ikke desto mindre så er det præcis, hvad en ny undersøgelse fra Ladbrokes påviser. De har testet omkring tusind smartphone-brugere på de forskellige platforme, og herefter udregnet et gennemsnit for tiden det tog at gennemføre testen. Det skriver Dailymail.

iPhone vinder, men ikke med hurtigste tid

Apples kunder har været haft den hurtigste paratviden af dem alle med et gennemsnit på 94 sekunder foran konkurrenterne.  

Kunderne er Blackberrys har vist sig at være de sløveste med et gennemsnit på 118 sekunder. 

Det er dog ikke en iPhone-kunde, der kan bryste sig af den hurtigste tid i testen. Den går nemlig til en Samsung-ejer med en tid på 47 sekunder, der altså halverer den gennemsnitlige tid, som det tager vinder-mobilen. 

Selve “Test of Wits” består af 7 hjernevridere, som skal udfordre din problemløsning, evne til at udrede mønstre og til at finde koder. Hver spørgsmål har 4 mulige svar, og du er som deltagende nødt til at besvare, for at bevæge dig videre til næste spørgsmål. Du vil desuden blive bedt om at indtaste hvilken enhed du deltager fra ved begyndelse af testen. 

Husk et godt gran salt

Der er ikke beskrevet hvor mange af de forskellige smartphone-brugere fra hver producent, der har deltaget. De vides heller ikke om mærkerne har mulighed for at “skade” hinanden med dårlige resultater, ved at lyve om hvilken enhed de besvarer fra. 

Resultatet skal derfor tages med et gran salt, men det kunne jo være at du skulle udfordre venner og familie med en lille hjernevrider her op til weekenden. Testen finder du HER

Redaktionen har mere til sagen

Siden vi kørte denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 2/1/2014 publicerede redaktionen en artikel om Undersøgelse: Vi læser vores mails fra mobilen – Følg den videre udvikling her. Se de seneste nyheder om emnet her.