Væk med fedtfingre fra touchmobilen

Nu er det blevet lettere at fjerne fedtede fingre og bakterier fra touch-skærme.

Væk med fedtfingre fra touchmobilen

Iphone, HTC, Nokia har touchscreen. Men lige så smarte og uundgåelige trykfølsomme skærme efterhånden er, lige så umuligt er det for dig at afværge fedtede fingre, hvis det da ikke er dit svedige øre, som er synderen.

Og vi har skrevet om det før – din telefon er rugekasse for tusinder og atter tusinder mere eller mindre fjendtlige bakterier. Så rengøringsbehovet er bestemt til stede.

Men en løsning på det uhygiejniske problem kan være rense-sættet ” iPhone Stylus and Touchscreen Cleaning Kit”. Og på trods af Iphone-navnet kan du roligt bruge sættet til at rense andre mærker med.

Sættet fungerer som et tre-i-et værktøj: Svamp, stav og klud. Førstnævnte instrument er snedigt opfundet. I stil med en klassisk bingotusch bliver rensevæsken fremført svampen, så den altid er fugtig. Det skulle efter sigende fremme tuschens antibakterielle egenskaber.

Telefonen kan ikke bare blive ren, den kan få et funklende, højglanspoleret touch ved hjælp af kluden, der fjerner de sidste støvfnug, da denne er antistatisk.

Hvis du helt vil droppe den sure tjans som telefon-rengøringsassistent, er du nødt til at lave trylleslag med den medfølgende stav. Ved at anvende den som en snyde-finger, kan du let rulle igennem endeløse menuer, uden at dit display bliver snasket til.

Produktet hedder Firebox og koster 7.95 £ + forsendelse.

Link:
Flere artikler om iPhone

Artiklen krævede en opfølgning. mobilsiden fortsatte historien. 4/4/2009 postede redaktionen en ny vinkel med artiklen om Overblik: 10 ting du ikke må gå glip afKlik her for at åbne artiklen.. Få også seneste nyt i sagen her..