Vandet aflæses via mobilnettet

68.000 kunder hos Københavns Energi får aflæst vandforbruget via et SIM-kort fra TDC.

Vandet aflæses via mobilnettet

Københavns drikkevand vil fremover blive aflæst via 68.000 TDC simkort. Denne moderne form for fjernaflæsning af drikkevandsbrønde og vandaflæsning er udsprunget af et samarbejde mellem TDC og Københavns Energi. Manuel vandaflæsning synes derfor at være fortid.

Forsyningsselskabet, København Energi, bliver sammen med TDC, det tredje forsyningsselskab, der kan tilbyde en automatiseret forbrugsaflæsning med simkort. Dong og TreFor var de første selskaber, der kunne tilbyde denne ydelse.

Ifølge Marianne Dahl, vicedirektør i Enterprise, TDC Business Nordic, vil denne nye simkort-teknologi gøre kundernes arbejde lettere og mere effektivt. Simkortene fungerer ikke blot som vandaflæsere, men også som en slags alarmovervågning af drikkevandsboringer og som produktionsstyring.

Sidste tilføjelse til sagen

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 9/6/2008 gik vi videre med et indlæg med tematikken Unge sender 10.000 SMS’er om måneden – Læs den her. Se også de seneste nyheder om temaet her.