Vi bruger ikke vores smartphones smart nok

De fleste smartphone-ejere udnytter ikke telefonens muligheder optimalt - endnu!

Vi bruger ikke vores smartphones smart nok

En undersøgelse foretaget af TDC og analysefirmaet Wilke viser, at de fleste danskere ikke udnytter mulighederne i deres smartphone optimalt.

De fleste bruger i stor grad deres telefon til tale og sms, mens vi danskere halter bagefter, når det kommer til udnyttelse telefonernes øvrige funktioner.

I gennemsnit taler vi 5,5 timer om måneden i mobilen, mens vi bruger lige under 3 timer og 45 minutter, til at lytte til musik. På spil og sociale netværk bruger vi 3 timer om ugen og 2,5 timer på internettet.

Hvis man ser på forskellen i forbruget, i forhold til smartphone-mærke, er der en bemærkelsesværdig forskel.

Apple-brugere anvender i gennemsnit 475 megabyte data om måneden, mens Androids brugere kun anvender 75 megabyte om måneden, skriver Ritzau ifølge epn.dk.

Det betyder også, at over 60 procent bruger under 100 megabyte om måneden, hvilket er langt fra de mange megabyte, der følge med de fleste abonnementer.

Men forbruget stiger i følge undersøgelsen. Vi bruger nu vores smartphones 55 minutter om dagen, hvilket er en stigning på 70 procent, i forhold til første kvartal af 2011.

Flere nyheder om emnet

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden fulgte op på sagen. 19/12/2011 samlede vi op på historien og publicerede en artikel omkring emnet Jul på de danske smartphones – Næste artikel om temaet finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..