Video afslører nyt iPad mini design [VIDEO]

Lækket video viser, at afløseren til iPad mini 3 vil tale samme designsprog som iPad Air 2.

Video afslører nyt iPad mini design [VIDEO]

Er du vild med Apples design i iPhone 6 og iPad Air 2, kan du begynde at glæde dig til at iPad mini 3 bliver afløst. Det står klart i video udgivet af den franske nyhedsblog nowhereelse.fr. Det korte klip fremviser, at der vil være mange ligheder mellem Apple efterårsprodukter og den kommende mini-tablet.

Der vil ikke være nogen designrevolution at spore, men som med iPad Air 2 vil den blive tyndere og mere afrundet en forgængeren. Samtidig rykker knapperne nu til siden, mens højtalergrillen arver samme design som iPad Air 2.

En lille overraskelse er at finde i stikket som bevarer Apples lightning-port, og dermed ikke bringer det universale USB-C stik til iPad familien endnu.

Du kan se den nye bagside i videoen herunder.

Hvornår den ny mini vil lanceres, er uvist, men unavngivne kilder meddeler til appleinsider.com , at den iPad mini 4 vil få en snarlig debut, hvilket bryder med Apples vanlige årlige cyklus.

Selvsamme kilde rapporterer, at mini 4 vil arve A8-processoren fra Apples iPhone 6 og 6 Plus, og dermed ikke vil matche iPad Air 2 og dens kraftigere A8X chip.

Læs også: Apple iPad Mini 3: Guldlok skuffer [TEST]

Seneste nyt i sagen

Der er udvikling i sagen. Siden vi bragte artiklen er der sket mere. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 23/2/2015 publicerede redaktionen en artikel der omhandler Apple skød Oscar-reklame med iPad Air 2 – Læs videre her. Læs også seneste nyt om emnet her..