Vil du have ekstratjenester i mobilabonnementer, ja eller nej tak? [Afstemning]

Telmore har lanceret et abonnement, hvor du får en masse ekstra tjenester med, mod en lille merpris, selvfølgelig, men vil vi have de flere tjenester?

Vil du have ekstratjenester i mobilabonnementer, ja eller nej tak? [Afstemning]

Telmore har lige lanceret deres nye abonnement, Telmore Play, som er et normalt abonnement med 5GB, fri tale, sms og mms, men oven i hatten får du også 12 tjenester, hvor der både er lidt til film og tv-nørderne, musik-fans, mode-entusiaster, ja faktisk noget til de fleste interesser.

Læs mere om Telmore Play her

For nogen er Telmore Play en mindre revolution, men eksempelvis Telia har i lang tid tilbudt Spotify og HBO til deres kunder, så helt nytænkende er det dog ikke, selvom Telmore går et langt skridt videre.

Nu spekuleres der selvfølgelig i, om resten af branchen vil følge trop og tilbyde flere services mod en højere pris på abonnementet. Men er det overhovedet en vej I, forbrugerne, ønsker teleselskaberne skal gå?

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Opfølgning:

Siden vi publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 29/10/2013 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med en artikel omkring emnet Danskernes tilfredshed med teleselskaber stiger – Historien bringes videre her. Se de seneste nyheder om emnet her.