Vind en OnePlus One-invitation

Den berømte og berygtede OnePlus One kan blive din, hvis du har en god begrundelse til, hvorfor du skal have en invitation

Vind en OnePlus One-invitation

Vi kan nu her på mobilsiden.dk udlodde 3 invitationer til at købe en OnePlus One telefon i modellen 64GB Sandstone Black. Vi har fået 3 invitationer, der er klar til at blive delt, og dem skal I selvfølgelig have muligheden for at få.

Det kræver bare, at I i vores kommentarfelt nedenfor kommer med en begrundelse til, hvorfor det lige netop er dig, der skal have en af de 3 invitationer, der er på højkant.

Læs også: OnePlus One – det store billedgalleri

Vi udvælger de 3 bedste begrundelser i morgen den 10. september klokken 12, så det er med at være hurtig med de gode grunde!

OnePlus og deres OnePlus One har fået en masse omtale omkring deres invitationssystem og generelle ankomst på smartphone-scenen, men i sidste ende er telefonen blevet taget vældig godt imod.

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Der blev pustet nyt liv i tematikken. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. Efterfølgende d. 29/8/2014 publicerede vi en nyhedsartikel med fokus på OnePlus: Alle er velkomne fra oktober – Historien kan du læse her. Få også seneste nyt om temaet her..